Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:211, Did:0, useCase: 3


111 kūkas no 1 mīklas

Redakcija
Redakcija

Vai varat iedomāties, ka no vienas mīklas iespējams pagatavot veselas 111 gardas kūkas un kēksus? Tik tiešām- burvīgas plātsmaizes, gardas augļu kūkas, kārdinoši kēksiņi, neatvairāmi mafini un bagātīgas tortes– 1tā visa pamatā tikai viena mīkla, no kuras jūs varēsiet pagatavot visdažādākos konditorejas brīnumus. Kā tas iespējams? Pamatmīkla tiek variēta ar papildu sastāvdaļām, neparastiem putukrējuma vai krēma pildījumiem, ar augļiem, ogām, riekstiem vai mandelēm, tādēļ visas 111 receptēs aprakstītās kūkas garšas ziņā ir ļoti atšķirīgas un daudzveidīgas.

Bez receptēm, grāmatā dotas arī produktu daudzumu mērvienības ne tikai gramos, bet arī karotēs, kas gatavošanas procesu ievērojami paātrina. Tas nozīmē, ka nekas nav jāsver; pietiek, ja saskaitāt iebērtās karotes.

Vēl viens grāmatas pluss- tajā atrodamas norādes temperatūrai un gatavošanas ilgumam dažādām plītīm: gan elektriskajām un gāzes plītīm, gan tādām, kas darbojas ar gaisa cirkulāciju. Īsts špiukeris steidzīgajām saimniecēm.

Kad šī Apgādā Zvaigzne ABC izdotā grāmata nonāks jūsu īpašumā, jums vairs nekad nevajadzēs teikt, ka nav laika kūku cepšanai.

Pavisam viegli varēsiet pagatavot tādas iecienītas kūkas kā Tiramisu, Marmorkūku, Šokolādes kūku un, protams, daudzas citas kūkas, kā arī kēksus un mafinus! Viena mikla- 111 ideju un variantu!

Bet visjaukāk ir apzināties, ka mīkla vienmēr izdosies, tādēļ var pilnībā koncentrēties tikai uz kūku pildījumu un noformējumu. Labs rezultāts ir garantēts!

Gatavojiet ātri, vienkārši, garšīgi un bez stresa!